Events

Nieuws > Events >
DE LILLE ROADSHOW (NL) 

DE LILLE ROADSHOW (NL) [05-10-2019]


Een event waarbij De Lille haar distributeurs en hun personeel uitnodigt om samen met alle Nederlandse distributeurs de ins&outs van het nieuwe gamma Merlo te ontdekken op 4 oktober!

Op 5 oktober doen we de deuren wagenwijd open en is iedereen welkom om het nieuwe Merlo gamma van dichtbij te ontdekken en vragen te stellen aan ons en onze aanwezige distributeurs.

Meer info: KLIK

 
 
BELGIAN ROOF DAY 

BELGIAN ROOF DAY [29-11-2019]


BELGIAN ROOF DAY 

 

De beurs voor dakdekkers en hun toeleveranciers waar ook De Lille nv al enkele jaren een vaste waarde is. Daarom dat we op deze beurs ook prominenter aanwezig zullen zijn met een stand in de centrale hal. 

 

Meer info: KLIK


 
 
AGRIBEX 

AGRIBEX [03-12-2019]


Agribex is dé internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Het is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België.

Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen. Agribex 2019 gaat door van 3 tot en met 8 december 2019.

 
 
BEURS VAN LIBRAMONT 

BEURS VAN LIBRAMONT [24-07-2020]


De Beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont is een reusachtige tentoonstelling in openlucht die elk jaar meer dan 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken verwelkomt op een terrein van 300 000 m².

Een uniek evenement waar onze distributeur DL MOMAC u graag ontvangt op zijn stand om u het gamma agrarische machines van zowel Merlo als Venieri voor te stellen! 

 
 
 
INTERPOM 

INTERPOM [22-11-2020]


INTERPOM is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

De Lille Group presenteert er de op de agrarische markt afgestemde Merlo verreikers en Venieri wielladers.

 

Meer info: HIER