Events

Nieuws > Events >
  

HET SALON VOOR LANDBOUW TUINBOUW PARK [23-02-2019]


 

 

Praktisch
Het Salon voor land- en tuinbouw vindt plaats op zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 februari 2019.

Merlo Bucsan is aanwezig op deze beurs met de cabinegeveerde MERLO MULTIFARMER 34.9.

 

Waar?
Expo Roeselare
Open van 10u tot 19u.


 
 
DUTCH POULTRY EXPO 

DUTCH POULTRY EXPO [19-03-2019]


DE LILLE NV presenteerst samen met distributeur J.W. HOFF de Merlo Turbofarmer (TF30.9) en Venieri minishovel. Beide machines zijn uiterst geschikt voor de doelgroep. 

 

Alle info over de Dutch Poultry Expo vind je hier: KLIK


 
 
BEURS VAN LIBRAMONT 

BEURS VAN LIBRAMONT [26-07-2019]


De Beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont is een reusachtige tentoonstelling in openlucht die elk jaar meer dan 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken verwelkomt op een terrein van 300 000 m².

Een uniek evenement

Het is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld n zijn vele facetten: machines, veeteelt, het bos, agrovoeding, tuinbouw, maar ook onderzoek, onderwijs en cultuur.


 
 
FOIRE AGRICOLE DE BATTICE 

FOIRE AGRICOLE DE BATTICE [31-08-2019]


Deze vakbeurs die al sedert 1937 doorgaat in het hart van het Land van Herve werd in 1985 nieuw leven ingeblazen mede door een sterke aanwezigheid in de media. Ook deze editie is De Lille NV van de partij!

 

Meer info: KLIK

 

 


 
 
MATEXPO 

MATEXPO [11-09-2019]


MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

 

DE LILLE NV is 1 van de vele exposanten die er op een ruime buitenstand het volledig vernieuwde Merlo gamma aan roterende verreikers voorstelt naast het nieuw aanbod Panoramische verreikers al dan niet met stabilisatoren. 

 

 


 
 
Internationale Werktuigendagen Oudenaarde 

Internationale Werktuigendagen Oudenaarde [21-09-2019]


Opnieuw aanwezig op de INTERNATIONALE WERKTUIGDAGEN OUDENAARDE

 

Ook dit jaar presenteert DE LILLE NV er het agrarisch gamma van verreikers en knikladers van Merlo en Venieri. 

Ook het eigen accessoiremerk DL STEEL (made in Belgium) komt er aan bod. 

 

Ontdek wat DE LILLE NV voor u kan betekenen op deze uitzonderlijke beurs! 


 
 
AGRIBEX 

AGRIBEX [03-12-2019]


Agribex is dé internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Het is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België.

Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen. Agribex 2019 gaat door van 3 tot en met 8 december 2019.

 
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie