Events

Nieuws > Events >
LTO NEDERLAND 

LTO NEDERLAND [26-06-2019]


De meest volledige vakbeurs voor:
Twente, Achterhoek, Salland, Veluwe, Midden-Nederland en Duitsland.

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland voor: mechanisatie, rundveehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

 

LMB VAN DER MEIJ toont u er het agrarisch gamma Merlo verreikers op stand 236! 


 
 
BEURS VAN LIBRAMONT 

BEURS VAN LIBRAMONT [26-07-2019]


De Beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont is een reusachtige tentoonstelling in openlucht die elk jaar meer dan 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken verwelkomt op een terrein van 300 000 m².

Een uniek evenement waar onze distributeur DL MOMAC u graag ontvangt op zijn stand om u het gamma agrarische machines van zowel Merlo als Venieri voor te stellen! 

 
 
 
GROEN TECHNIEK HOLLAND 

GROEN TECHNIEK HOLLAND [10-09-2019]


Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2019 vindt de vierde editie van GroenTechniek Holland plaats, Nederlands grootste vakbeurs voor professionals in de openbare groen/grijze ruimte.

 

U vindt ons terug met een breed gamma aan machines geschikt voor onderhoud van de openbare groene ruimtes. 

Wij ontvangen u graag op stand 4.16! 


 
 
MATEXPO 

MATEXPO [11-09-2019]


MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

 

DE LILLE NV is 1 van de vele exposanten die er op een ruime buitenstand het volledig vernieuwde Merlo gamma aan roterende verreikers voorstelt naast het nieuw aanbod Panoramische verreikers al dan niet met stabilisatoren. 

 

 


 
 
Internationale Werktuigendagen Oudenaarde 

Internationale Werktuigendagen Oudenaarde [21-09-2019]


Opnieuw aanwezig op de INTERNATIONALE WERKTUIGDAGEN OUDENAARDE

 

Ook dit jaar presenteert DE LILLE NV er het agrarisch gamma van verreikers en knikladers van Merlo en Venieri. 

Ook het eigen accessoiremerk DL STEEL (made in Belgium) komt er aan bod. 

 

Ontdek wat DE LILLE NV voor u kan betekenen op deze uitzonderlijke beurs! 


 
 
AGRIBEX 

AGRIBEX [03-12-2019]


Agribex is dé internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Het is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België.

Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen. Agribex 2019 gaat door van 3 tot en met 8 december 2019.