Events

Nieuws > Events >
  

OPEN DAG VC-MN [26-10-2019]


De nieuwe modellen Merlo - zaterdag 26 oktober te bezichtigen bij Verreikercentrum Midden-Nederland.

Ontdek het nieuwe ROTO en PANORAMIC gamma bij een hapje en drankje. 

 

www.vc-mn.nl


 
 
DEMODAGEN AERTS-HERSELT 

DEMODAGEN AERTS-HERSELT [09-11-2019]


9 & 10 november kan u terug in de Witputstraat terecht voor de Aerts-Herselt Demo Dagen! 

Ontdek er de capaciteiten en veelzijdigheid van de Merlo verreikers. 

 


 
 
AGRITECHNICA 

AGRITECHNICA [10-11-2019]


Agratechnica is de grootste beurs ter wereld op het gebied van agrarische machines en onderdelen. Ondernemers van over de hele wereld komen bijeen om hun producten te tonen, variërend van de nieuwste innovatieve ontwikkelingen op het gebied van agrarische engineering tot landbouw en beplanting. Deze beurs vindt eens per twee jaar plaats in het Duitse Hannover.

 

Merlo : Hall 06, Stand D17 
 
ABEMEC SHOW 

ABEMEC SHOW [22-11-2019]


De Abemec Show biedt voor ieder was wils!
De allernieuwste tractoren en landbouwmachines, spectaculaire demo-show, Smart Farming, service, occasions, Abemec Café, webshop,...

Van 22 tot en met 24 november te Veghel!

 
 
BELGIAN ROOF DAY 

BELGIAN ROOF DAY [29-11-2019]


BELGIAN ROOF DAY 

 

De beurs voor dakdekkers en hun toeleveranciers waar ook De Lille nv al enkele jaren een vaste waarde is. Daarom dat we op deze beurs ook prominenter aanwezig zullen zijn met een stand in de centrale hal. 

 

Meer info: KLIK


 
 
AGRIBEX 

AGRIBEX [03-12-2019]


Agribex is dé internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Het is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België.

Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen. Agribex 2019 gaat door van 3 tot en met 8 december 2019.

 
 
BEURS VAN LIBRAMONT 

BEURS VAN LIBRAMONT [24-07-2020]


De Beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont is een reusachtige tentoonstelling in openlucht die elk jaar meer dan 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken verwelkomt op een terrein van 300 000 m².

Een uniek evenement waar onze distributeur DL MOMAC u graag ontvangt op zijn stand om u het gamma agrarische machines van zowel Merlo als Venieri voor te stellen! 

 
 
 
INTERPOM 

INTERPOM [22-11-2020]


INTERPOM is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

De Lille Group presenteert er de op de agrarische markt afgestemde Merlo verreikers en Venieri wielladers.

 

Meer info: HIER